“Train with the champion”

Onder de noemer “train with the champion” deel ik mijn kennis en ervaring als wereldkampioen.
Mooi dat ik dat op deze manier kan doen en dat ik iets in ruil kan geven bij mijn crowdfunding.
Wil je ook een keer meetrainen en persoonlijke tips ontvangen? Neem dan contact met me op! Ik help jou en jij helpt mij weer een stukje dichter bij het WK in LA.

Michael Schmitz uit Duitsland kwam een dag mee trainen in Amsterdam.

 

 

 

 

Cathy de Graaf kwam mee naar de gym waar ik haar techniek aanleerde en een voor haar passend schema maakte. Ik krijg reacties van haar als ‘ Ik vind krachttraining veel leuker als gedacht’. Geweldig!
Een groot deel van mijn trainingen bestaat uit krachttraining in de gym. Ik heb er inmiddels behoorlijk wat ervaring mee en kennis van die ik graag deel.

Jayne Paine kwam ruim een week over Engeland om mee te trainen. We gingen naar de baan, het krachthonk en we reden op de weg waar ze ook met veel plezier meedeed met de HogerOp wegtraining die ik deze zomer elke week verzorg.

 

 

Op zondag 8 juli 2018 mocht ik een expert training verzorgen aan het schaatstalenten team GOBAD. Het was een fysieke training maar ook een praatje over mentale kracht, doelenstellen en behalen. Hier volgt een ervaringsverslag van één van de deelnemers uit het GOBAD team. Zondag 8 juli – fietstraining team GOBAD

Neem contact op als je ook een keer ‘Train with the champion’ wil!