Crowdfunding

Kunt u het ongeloof in mijn ogen ook zien? Ik ben degene die de race wint en ik kon het niet geloven! Terwijl ik normaal anderen naar goede resultaten coach, heb ik door mijn toekomstdromen, doelen en hard werken mijn dromen waargemaakt. Ik kon het niet geloven. Ik heb vaker van die momenten heb gehad. Ik heb mijn fietsdromen gemaakt waar. Ik heb dingen gedaan die ik nooit eens durfde te dromen.

Hoe heb ik dat kunnen doen? Simpel: door nooit te stoppen, nooit op te geven, dromen na te jagen, doelen te stellen en te blijven groeien.

Alleen zijn dat niet alle ingrediënten voor de beste resultaten. Ik moet die resultaten wel kunnen creëren. Dat doe ik door wedstrijden te rijden om mezelf voor te bereiden op het WK Masters. Het WK Masters 2017… Het evenement waar ik mijn drie wereldtitels wil en zal gaan verdedigen. Goud op de scratch, goud op de 500m. tijdrit en goud op de 200m. sprint. Geweldig he! Daarnaast ben ik in het bezit van een wereldrecord.

De trainingen verlopen voorspoedig en de dagen tikken langzaam weg. Mijn doel is het verdedigen van mijn truien. Het enige wat ik nu moet doen is het bijeen krijgen van al het geld dat nodig om naar het WK te kunnen. Ik kan het niet alleen, daar heb ik uw hulp voor nodig!

Om u een klein overzicht van de kosten te geven:

*Inschrijfgeld Wereldkampioenschap Masters Los Angeles $475,-
*Inschrijfgeld  Europeeskampioenschap €140,-
*Accommodatie Europeeskampioenschap €190,-
*Bijkomende kosten fietstransport vlucht LA €250,-
*Accommodatie Airbnb LA €695,-
*Doping controle (als ik het wereldrecord verbreek is dit nodig om dit officieel te maken) €500,-
*Huurauto in LA €549,-
*+verzekering, benzine en in LA….€?

Er hebben al veel lieve mensen voor verschillende dingen gezorgd: onder andere voor spullen op locatie, een slaapplaats, een rollerbank. Een spontane financiële gift van een vriend, waarna veel anderen hem volgden.

Het is bijzonder wat het ineenslaan van handen allemaal kan betekenen!

Wilt u ook helpen? Mijn crowdfunding pagina vind u hier.

Wilt u iets anders betekenen en heeft u daar ideeën over? Stuur dan even een berichtje!

 

 

Impressie van WK 2016