Trainingsaanbod

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag starten op de baan? Of bent u op zoek naar goede begeleiding? Hieronder kunt u mijn uitgebreide trainingsaanbod bekijken!
——————————————————————————————————————————————————–

–  Kennismakingstrainingen
U kunt (als individu of klein groepje) een kennismakingstraining volgen bij Het Vélodrome in Amsterdam, maar ook bij het Sportpaleis in Alkmaar. U maakt kennis met het rijden op de baan en een aantal baanregels. Allereerst leert u wat een baanfiets is en hoe u een (huur-)baanfiets afstelt.  U leert de verschillen tussen een baanfiets en een wegfiets. Vervolgens rijd u op het binnenterrein en het beton om de fiets te leren kennen. Onder begeleiding gaat u daarna op een veilige manier de baan in en uit. Terwijl u bij het kennismaken met andere sporten langzaam begint, gaat bij baanwielrennen voor het eerst de baan op met een zo hoog mogelijke snelheid. Ook leert u in een ’treintje’ in de baan rijden zonder dat je van kop hoeft.

De kennismakingstrainingen starten in het Vélodrome in Amsterdam weer vanaf september 2017. Het rooster vind u hier. De kennismakingstrainingen hebben een donkerblauwe kleur. Aanmelden voor een kennismakingstraining geschiedt via: http://www.aanmeldenvelodrome.nl/

Het Sportpaleis in Alkmaar biedt vanaf oktober kennismakingslessen (door het Sportpaleis introductielessen genoemd) aan. Data hiervoor zijn nog nader te bepalen. Aanmelden kan nog niet.

Let op! Kennismakingstrainingen kunnen ook door andere trainers gegeven worden. Wilt u sowieso training van mij? Vraag dit dan altijd eerst na. Dat kan telefonisch of via mail (Amsterdam: trainer@velodrome-amsterdam.nl).

——————————————————————————————————————————————————–
– Clinics
Als u met een grotere groep (meer dan 8 personen) wilt kennismaken met de baan, bieden wij clinics aan. Een clinic duurt ongeveer twee uur. In die tijd heeft u het alleenrecht op de baan dat kan onder begeleiding van C for Cycling. Gedurende de clinic leert u hetzelfde als bij de kennismakingstrainingen, maar dan in de gezelschap van uw (fiets)vrienden en/of bekenden. In een groep die door u is samengesteld dus. Dit kan helpen een spreekwoordelijke drempel over te gaan.

Meer informatie en de prijs van een clinic in het Vélodrome Amsterdam kunt u hier vinden.
Meer informatie en de prijs van een clinic in het Sportpaleis Alkmaar kunt u hier vinden.

Let op! Clinics kunnen ook door andere trainers gegeven worden. Wilt u sowieso training van mij? Vraag dit dan altijd eerst na en geef het aan op het aanvraagformulier. Dat kan via bovenstaande links.

——————————————————————————————————————————————————–
– Opstap Cursussen
Nieuw dit jaar voor beginnende baanwielrenners die willen baanwielrennen in Amsterdam zijn de Opstap Cursussen. Dit zijn blokken van 3 à 4 opeenvolgende trainingen om enthousiast te worden, direct veel op de baan te fietsen en ervaring op te doen, zodat zij daarna door kunnen stromen naar de Certificaattrainingen.

Wilt u na de Opstap Cursus doorgaan met baanwielrennen in Amsterdam? Dan moet u een certificaat behalen. Deze kunt behalen door een aantal certificaattrainingen te volgen. De trainer / baancoach bepaalt wanneer uw vaardigheden goed genoeg zijn en u uw certificaat behaald hebt.

Deze Opstap Cursussen worden alleen in het Vélodrome in Amsterdam gegeven. Voor meer informatie & het aanmelden voor de verschillende Opstap Cursussen klikt u hier.

——————————————————————————————————————————————————–
– Baantrainingen voor vrouwen
Ik merk dat veel vrouwen het vaak een hele stap vinden om tussen de mannen te beginnen met het baanwielrennen. Daarom organiseer ik samen met Marjan Peters, Birgitta Roos en Clare Roy trainingen op de baan alleen voor vrouwen. Iedereen is welkom; wel of geen ervaring. U heeft geen basiscertificaat nodig. We maken de trainingen leuk en geschikt voor elk niveau. Doe dus vooral ook mee als u al meer ervaring hebt op de baan! De begeleiding wordt verzorgd door meerdere trainsters. Er is voldoende aandacht voor elk niveau!

Bent u helemaal enthousiast geworden? U kunt zich al inschrijven voor het eerste vrouwenblok. Voor meer informatie en het aanmelden kunt u HIER klikken.  Heeft u het doorgelezen, maar heeft u nog steeds vragen? Neem dan gewoon contact met me op en ik leg het u met alle plezier uit!

——————————————————————————————————————————————————–
– Begeleiding en training op maat
Wanneer u interesse heeft in persoonlijke begeleiding en training op maat, kunt u contact opnemen voor meer informatie en eventueel een vrijblijvend gesprek. Op deze manier kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken en kan er aan uw wensen voldaan worden.

——————————————————————————————————————————————————–
– ROOSTER

Data’s trainingen Amsterdam: rooster 2017-2018 PDF versie20aug