Aangekomen in Aigle: UCI Coach Education Program.

Dankzij de supportprijs van NLcoach, die voor mij echt een stimulans was om naar Zwitserland te gaan, en mijn oma, die echt geweldig geholpen heeft met haar gift, en de steun van mijn ouders en natuurlijk van Team SVA zit ik nu in Aigle.
In Aigle huist het hoofdkantoor van de UCI, de internationale wielren unie, en van over al over de wereld komen renners maar ook coaches hier naar toe om te trainen. Er is hier een wielerbaan en ook buiten zijn de omstandigheden perfect om te trainen. Je kan vlak rijden, maar ook in de bergen, er is een bmx baan en ook mountainbiken gaat hier perfect.
Morgen begint voor mij het coach education program. Het programma is erg uitgebreid en intressant en ook mijn klasgenoten beloven boeiend te zijn en ze komen uit alle windstreken; New Zealand, Iran, Ruwanda, Qatar, Gambia, Japan.
Het was hard werken om alles in Nederland goed achter te laten en het is voor mij ook een goed les in dingen loslaten. Maar ik kijk er erg naar uit om 2 maanden lang te werken aan mijn eigen ontwikkeling al ga ik team SVA en team C for Cycling best missen!