Begeleidingsteam bijeenkomst: Drijfveren

Tijdens het Nlcoach congres was ik erg bezig met de bijeenkomst die ik die avond ook nog eens zou hebben met ons begeleidingsteam. Op het congres zocht ik dan ook sprekers en workshops uit die daar bij aansloten. Ik wilde graag samen met mijn team een strategie bedenken en samen tot een oplossing komen voor de uitdagingen waar we voorstaan. Bovendien wilde ik aan elkaar zichtbaar maken wat een ieder belangrijk vind en wat ons drijft.
Op een eerder congres ‘mentaal begeleiden van sporters’ sprak Coert-Jan Tomassen van CJT for Sales over 28 drijfveren en over hoe je die kon gebruiken om die inzichtelijk te maken van je sporter. Ik mailde hem met de vraag of hij dat document waar hij over sprak kon sturen. Ik mocht het gebruiken maar gaf er wel mijn eigen draai aan. Hoe ik dat gedaan heb kun je lezen in dit pdf en maak er gerust gebruik van als je denkt er wat mee te kunnen. Mij leverde het heel veel op bij het gesprek met mijn team. Het was een interessant gesprek, we leerden elkaar beter kennen en de uitkomsten werden bedacht door iedereen en gedragen door iedereen.

Met dank aan Coert-Jan Tomassen,
CJT for Sales, www.cjtforsales.com