Winst in zesdaagse voor Christian en Mark

Christian en Mark hebben de eerste zesdaagse van Zweden in Falun winnend afgesloten! De zesdaagse werd in de laatste sprint beslist, daar maakte ze de laatste 2 punten achterstand op het Zweedse koppel Andreas Arvidsson-Peter Vingstedt goed.
Het was leuk, leerzaam, gezellig en pionieren in het Zweedse falun. Het is de eerste en enige wielerbaan in Zweden en voor de renners en organisatie is alles nieuw. In februari ben ik er geweest om het een en ander uit te leggen over het rijden op de baan en ook deze keer hingen ze aan mijn lippen om te horen en leren over het rijden van een zesdaagse. Ter plaatse heb ik Alf opgeleid om als verzorger/mechanieker/coach te fungeren voor het Nederlandse koppel mark en Christian. Zowel op als langs de baan is er veel talent in Zweden en ik denk dat we in de toekomst nog veel meer gaan horen van het Zweedse baanwielrennen.  Ondanks een valpartij op dinsdag waarbij Mark zijn voorvork brak en wat schuivertjes van anderen kijken de renners en begeleiding al met al terug op een fantastische ervaring!