Dankjewel!

30 oktober 2017

Wow, wat is het overweldigend geweest. Na mijn instortmoment over de kosten om aan het WK deel te nemen kreeg ik het advies om een crowdfundingactie te starten. De weg naar een WK is niet altijd makkelijk. Sport is iets dat je MAG doen en dat is een cadeautje, een voorrecht en ik ben dankbaar en blij dat ik het kan en mag doen. Als je MAG en WIL dan wordt je enthousiast, los, heb je positieve spanning, ben je intrinsiek gemotiveerd en ga je presteren en jezelf verrassen: ben je mentaal sterk. Soms is het mentaal moeilijk, soms fysiek, maar dit jaar was het vooral financieel moeilijk. Onder andere doordat het WK zo ver weg was.

 

Daarom ben ik jullie meer dan dankbaar. Mede dankzij jullie steun mocht ik drie truien en een bronzen medaille mee naar huis nemen. In totaal hebben jullie €1.082,- gedoneerd, waarvoor 1082 keer dankjewel!

Regenboogtruienregen in Los Angeles

22 oktober 2017

 

Na maandenlange voorbereiding en training was het eindelijk zo ver: het WK Masters baanwielrennen in Los Angeles. Dit WK werd gehouden van 8 oktober 2017 t/m 15 oktober 2017.

Het doel was om de truien die Carolien afgelopen jaar behaalde, te verdedigen. En met succes!

Carolien is thuisgekomen met maarliefst 3 regenboogtruien, dus ook 3 maal goud en eenmaal brons. 

Ze behaalde de truien op de volgende onderdelen:

  • Scratch
  • Individuele tijdrit (500m TT)
  • Sprint

Ze  behaalde brons samen met Erin Criglington op het onderdeel Teamsprint.

 

 

Het nieuw seizoen gaat weer van start!

21 augustus 2017

Langzaam maar zeker komen we uit onze zomerslaap…

3 september beginnen we weer met het Baanseizoen!
vanaf zondag 3 september elke zondag 19.30 en elke woensdag om 20.30 Basistraining.
Vanaf het eerste weekend starten we ook weer met Kennismakingstrainingen en Certificaattrainingen.
Kijk op www.aanmeldenvelodrome.nl voor de eerste data en om je aan te melden.

rooster 2017-2018 PDF versie20aug

De trainingen voor vrouwen keren weer terug! Het eerste blok start op zaterdag 21 oktober 18.30 (+28 okt, 4 nov & 11 nov)

Nieuw dit jaar zijn de Opstap Cursussen voor beginnende baanwielrenners. Dit zijn blokken van 3-4 op een volgende trainingen om enthousiast te worden, direct veel op de baan te fietsen en ervaring op te doen en daarna door te stromen naar de Certificaattrainingen.

Werk aan de website

19 augustus 2017

De komende weken zal er gewerkt worden aan het updaten van de website. Hierbij kan het voorkomen dat sommige delen van de website tijdelijk onbereikbaar zijn. Sorry voor het ongemak!

Op naar Pedal Fever Coaching Conferentie Dublin

25 november 2011

Ik sta op het punt naar Dublin te gaan voor de Pedal Fever Coaching Conference van de Ierse wielerfederatie. Ik ben uitgenodigd on te spreken over mijn werk als baanwielercoach. Een geweldige en best spannende uitdaging.

Als je een idee wilt krijgen van wat ik ga vertellen kun je hier een pdf bekijken van mijn presentatie: Track Sprinters aren’t Zebras -Be the best Sprinter you can be!